U bent hier

De Beauven

Hallo! Wij zijn Pieter en Tine en baten samen een melkveebedrijf uit. Bij ons kan je terecht om leuke workshops te volgen of om mee op pad te gaan tussen de koeien.

Bezoektijden:

Alle weekdagen, uitgezonderd maandag. 

Prijs:

80 per groep voor een halve dag, 

140 per groep voor een ganse dag. 

Pieter Dezeure & Tine Oyaert

Zwart-Paardstraat 2, 8630 Veurne
Al een afspraak gemaakt? Vraag uw subsidie aan

Het bezoek

Tijdens het bezoek maken de kinderen kennis met de koeien en de kalfjes en valt er vanalles te beleven. Het bezoek begint bij de zwangere koe en doorloopt zo het hele proces tot in het melkhuis. Waarom heeft een koe een halsband? Slaapt een koe in een bed? Kan jij ook zo luid loeien als een koe? We ontdekken het allemaal tijdens de rondleiding in dit bedrijf. Daarnaast maken we ook tijd om in het stro te spelen en op de tractor te zitten.... Er is genoeg te zien en te doen voor een onvergetelijk bezoek! 

Een rondleiding op deze boerderij duurt ongeveer anderhalf uur. Op het einde van het bezoek krijgt elk kind een melkproevertje en een geschenkje.

De omgeving

Bij onze buren kan je terecht om verse bioframbozen te proeven. Bezoeken zijn ook mogelijk. Daarnaast is het kasteel van Beauvoorde een echte aanrader om te bezoeken!

Extra's

  • We bieden ook workshops aan.

In de provincie West-Vlaanderen werkt Melk4Kids samen met het project 'Met de klas de boer op'. Beide initiatieven nodigen kinderen uit het lager onderwijs uit een melkveebedrijf te bezoeken en de wereld van de melk op een speelse manier te ontdekken.